Изабери језик:

СВЕЧАНИ ПОЧЕТАК АКАДЕМСКЕ 2023/24. ГОДИНЕ НА ФАКУЛТЕТУ ЗА ДИПЛОМАТИЈУ И БЕЗБЕДНОСТ

На Факултету за дипломатију и безбедност 2. октобра је организован свечани почетак академске 2023/24. године на којем су учествовали уважени гости из Министарства спољних послова, безбедносних структура, СУБНОР-а Србије и пријатељских научних и образовних установа. Свечаност је отворио декан ФДБ проф. др Радојица Лазић, који се захвалио свим гостима на доласку и пожелео срећан почетак студирања новој генерацији младих.

Свечаности је присуствовао и др Зоран Милошевић као представник Института за политичке студије, који је ове године добио Плакету за сарадњу са ФДБ. Према речима декана Лазића, др Милошевић ће у летњем семестру држати предавања студентима.

Окупљенима се обратила и проф. др Марија Ђорић, која је младим студентима говорила о студентском животу, о будућим радним обавезама, али и како је битно да пронађу баланс између забаве/приватног живота и учења, како не би трпело ни једно, ни друго. Наравно и њихова будућа професорка им је пожелела срећан почетак нове академске године.

Захваљујемо се Факултету за дипломатију и безбедност и декану проф. др Радојици Лазићу на сарадњи и желимо им успешан почетак 2023/24. академске године.

Галерија