Изабери језик:

Истраживачи Института за политичке студије, Дејана Вукасовић, Дејан Бурсаћ и Младен Лишанин учествовали на Генералној конференцији Европског конзорцијума за политичка истраживања

Истраживачи Института за политичке студије, Дејана Вукасовић, Дејан Бурсаћ и Младен Лишанин, боравили су од 04.09. до 07.09.2019. године у Вроцлаву, Пољска, ради учешћа на Генералној конференцији Европског конзорцијума за политичка истраживања (European Consortium for Political Research).
Конференција је одржана на Вроцлавском универзитету и окупила је више од 1900 учесника из целог света. Догађај је реализован кроз рад у панелима, организованим у оквиру 68 тематских секција.

 

Колегиница Вукасовић излагала је у оквиру панела “In the Depth and In the Width? Europeanisation of Defence Forces as Well as ‘Extra’ EU and NATO Co-Operation”.
Колега Бурсаћ је био излагач на панелу “Perspectives on Political Parties I”.
Колега Лишанин био је излагач у оквиру панела “Coalition and Hegemonic Order Change”, као и председавајући на панелу “World Powers Confrontation”. Такође је, у својству званичног представника Института за политичке студије, присуствовао редовном годишњем састанку Савета ЕЦПР-а, a као члан Сталне групе ЕЦПР-а за међународне односе, учествовао је и на пословном састанку овог тела.

Галерија