Изабери језик:

ОТВОРЕН 66. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ КЊИГА У БЕОГРАДУ (ПРОМОЦИЈЕ НАШИХ ИЗДАЊА ЗАКАЗАНЕ ЗА СУБОТУ 28. ОКТОБАР)

Шездесет шести Међународни београдски сајам књига, најрепрезентативнија књижевна манифестација у региону, почео је са радом у суботу 21. октобра 2023. године.

Сваке године, Сајам књига угости најзначајније домаће и бројне иностране писце и издаваче, који кроз бројне промоције, предавања и трибине представљају низ тема важних за књижевност, издаваштво и културу. 

Обавештамо Вас да ће ове године истраживачи са Института за политичке студије одржати две промоције, у суботу, 28. октобра 2023. године.

На првој промоцији, са почетком у 16.30 часова, биће речи о тематском зборнику: „АРЧИБАЛД РАЈС: Живот, реч, наслеђе“. Предвиђено време трајање промоције је до 17.30 часова и говориће приређивачи зборника Андријана Лазаревић и Душан Радујко.

Затим ће о монографији: „ЛОKАЛНИ ЕKОНОМСKИ И ОДРЖИВИ РАЗВОЈ У СРБИЈИ“, у периоду од 18.00 до 19.00 часова говорити аутори књиге Стеван Рапаић и Андреа Матијевић, као и проф. др Снежана Ђорђевић, редовни професор на Факултету политичких наука. 

Промоције ће се одржати у Хали 2А (на штанду Центра за промоцију науке, где су изложена издања Института за политичке студије), на адреси: Булевар војводе Мишића 14.

Позивамо Вас да присуствујете овом догађају.