POZIV ZA DOSTAVLJANJE RADOVA ZA TEMATSKI ZBORNIK U SAIZDAVAŠTVU IPS I SZIU RANHIGS

Pozivamo zainteresovane autore da dostave radove za moguće objavljivanje u tematskom zbirniku radova RUSIJA I BALKAN: Ekonomsko, političko i kulturno prisustvo Rusije na Balkanu. Za sve detalje pogledajte pozivno pismo – Poziv za dostavljanje . . .

PROČITAJ VIŠE

Osnaživanje i perspektive naučne saradnje na Zapadnom Balkanu

Nakon višemesečnog rada i brojnih virtuelnih sastanaka, koje nam je nametnula pandemija korona virusa, imamo veliko zadovoljstvo da vas obavestimo kako je projekat multilateralnog karaktera – Renforcement et perspectives de la coopération scientifiques dans . . .

PROČITAJ VIŠE

ISTRAŽIVAČI IPS DR STEVAN RAPAIĆ I DR DRAGAN TRAILOVIĆ UČESTVOVALI NA MEĐUNARODNOM NEVSKI FORUMU U SANKT PETERBURGU

Istraživači Instituta za političke studije, dr Stevan Rapaić, naučni saradnik i dr Dragan Trailović, naučni saradnik, učestvovali su na Međunarodnom Nevski Forumu, koji se tradicionalno održava u Sankt Peterburgu u organizaciji Ruske predsedničke akademijae . . .

PROČITAJ VIŠE

Ekstremizam i nova realnost: svet u doba koronavirusa

„Ekstremizam i nova realnost: svet u doba koronavirusa” je nova knjiga dr Marije Đorić koja se bavi aktuelnom temom naše današnjice. U fokusu istraživanja dr Marije Đorić je pandemija COVID-19 i njen uticaj na sve segmente društva. Suštinski, . . .

PROČITAJ VIŠE
ç